faravahar

Floortje Dessing ontdekt Iran

op reis in iran

één van de meest bijzondere bestemmingen
Floortje Dessing, november 2007

Floortje en Sebastiaan in Iran

Floortje en Sebastiaan in Iran

In de herfst van 2007 is het eindelijk zo ver: ik ga naar Iran, een reis waar ik al lang naar uitkijk. Uiteraard is deze trip geen simpele onderneming. Toch is het voor mij één van de meest bijzondere bestemmingen die ik dit jaar bezoek. Waar je je ogen uitkijkt maar ook onvoorstelbaar veel hartelijkheid zal ontmoeten. Iran stond aan de wieg van de westerse beschaving en je struikelt er bijna over de prachtigste historische gebouwen. Het is ook een natie waarvan de bevolking het al eeuwenlang zwaar te verduren heeft, maar desondanks blijft men vooruitkijken. Door dit land zelf te bezoeken en de mensen te ontmoeten, leer je het beter kennen en begrijpen. Iran is ontzagwekkend groot en er is veel te zien, dus moeten we keuzes maken.

Het bekijken waard zijn de indrukwekkende bergmassieven en de historische burchten waar we af en toe langs rijden. Eigenlijk is Iran één groot openluchtmuseum zonder hekken.

Uit: 365 dagen onderweg van Floortje Dessing


Kies zelf het comfort van uw Iran rondreis

Iran Silk Road organiseert individuele en culturele reizen naar Iran met drie comfortniveaus. Kies zelf de reisroute voor uw rondreis in Iran. De rondreis door Iran is eenvoudig uit te breiden met bouwstenen, reisopties en excursie mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het reisbudget en de invulling van de rondreis door Iran.

VvKRReis naar Iran met reisgarantieSTO Reisgarantie

Iran Silk Road is aangesloten bij de VvKR en onze pakketreizen vallen onder de STO reisgarantie.

→ De reissom is per persoon inclusief visumuitnodiging, (hotel) overnachtingen met ontbijt en locaal vervoer.

Kies voor reisgemak!

Vanaf
€795

Verblijf in prima hotels met privé chauffeur

Vanaf
€1625

Avontuurlijk reizen met basic voorzieningen

Vanaf
€395

Bestemmingen Iran

Klik of tap op onderstaande bestemmingen voor meer informatie, bezienswaardigheden en reisadvies.