7x Bed & Breakfast Iran

Ideaal voor de zelfstandige Iran reiziger. De ultieme vrijheid van zelfstandig reizen met de zekerheid van een goede kamer op een sfeervolle plek.

Traditioneel hotel IranBoek vooraf je hotel of guesthouse in Iran

Iran Silk Road geeft overlanders, backpackers en zelfstandige reizigers de mogelijkheid om vooraf overnachtingen te boeken. Dit biedt de vrijheid van zelfstandig reizen en de zekerheid van een goede kamer bij aankomst. Zeker in het Iraanse hoogseizoen (april/mei en september/oktober) wel zo prettig.

Voordelen

Met visum grant|Inclusief ontbijt |Kamergarantie | Reisroute advies |Locale Service desk EN

10% korting op alle reis ingrediënten en excursies!

3 duizend-en-één overnachtingen in Iran

traditioneel overnachten in IranIran Silk Road weet als geen ander de leukste B&B hotelletjes en traditionele guesthouses voor je te boeken. Daarbij maak je zelf de keuze uit de steden en plekken waar je wilt overnachten afhankelijk van je eigen reisroute. Natuurlijk zullen we hierbij adviseren op basis van onze ervaring en die van onze Iran reizigers. De afgelopen 7 jaar hebben we duizend-en-één overnachtingen geregeld! Ook de pas geopende hotelletjes, karavanserays, home stays en guesthouses die nog niet in de reisgids staan!

Hoe boek ik?

1) Kies de plaatsen waar je een hotel of guesthouse wilt boeken

2) Geef aan hoeveel nachten je in welke stad/plaats wilt overnachten

3) Kies je kamerindeling & hotelklasse?

De basis optie is 7 overnachtingen in een traditioneel guesthouse/budget hotel, 2p kamer met ontbijt.

Het aantal B&B overnachtingen is naar wens uit te breiden. Ook een hotel upgrade naar comfort of premium is mogelijk. Voor soloreizigers geldt een 1p kamer toeslag.

Geef bovenstaande keuzes aan op het online reserveringsformulier.

Vraag hier uw reisofferte aan!

Terug naar de reispagina.