faravahar

Michèle & Charlotte in Iran

Wauw, wat een geweldige reis!
Michèle & Charlotte, rondreis April 2017

Wauw, wat een geweldige reis!

Ik ben in gedachte nog steeds een beetje in Iran, wat een ervaring. Zo ongelooflijk veel gezien en meegemaakt  Niet uit te leggen aan bekenden/vrienden. Veel mensen hebben helaas hun oordeel al klaar zonder te weten waar ze het over hebben. Alles is prachtig: het land, de mensen, de cultuur, geschiedenis. De rust….. Behalve  het verkeer als voetganger ervaren in de drukke steden is even doorbijten maar ook dat komt goed in Iran.

Charlotte en ik zijn zelfs toen we in de Armeense wijk in Esfahan aan het lunchen waren, benaderd door tv maker uit Esfahan voor de Zendeh Rood Show  om mee te werken aan het tv programma, een soort kookprogramma/koffietijd. Is afgelopen vrijdagochtend  op tv geweest. Zo leuk om mee te maken.

Graag willen we jou/Iran Silk Road bedanken voor de uitstekende planning en diensten. Transfers, trein, bus, excursies en guesthouses waren uitstekend geregeld. Een dikke 10!

Samengevat een reis om nooit te vergeten. We willen morgen zo weer terug.


Kies zelf het comfort van uw Iran rondreis

Iran Silk Road organiseert individuele en culturele reizen naar Iran met drie comfortniveaus. Kies zelf de reisroute voor uw rondreis in Iran. De rondreis door Iran is eenvoudig uit te breiden met bouwstenen, reisopties en excursie mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het reisbudget en de invulling van de rondreis door Iran.

VvKRReis naar Iran met reisgarantieSTO Reisgarantie

Iran Silk Road is aangesloten bij de VvKR en onze pakketreizen vallen onder de STO reisgarantie.

→ De reissom is per persoon inclusief visumuitnodiging, (hotel) overnachtingen met ontbijt en locaal vervoer.

Kies voor reisgemak!

Vanaf
€795

Verblijf in prima hotels met privé chauffeur

Vanaf
€1625

Avontuurlijk reizen met basic voorzieningen

Vanaf
€395

Bestemmingen Iran

Klik of tap op onderstaande bestemmingen voor meer informatie, bezienswaardigheden en reisadvies.