faravahar

Josée en Ria op reis in Iran

Prachtige reis door Iran, een echte aanrader!
Josée en Ria, rondreis mei 2018

Iran Silk Road heeft voor ons een individuele reis samengesteld in april/mei 2018, gebaseerd op onze vraag om de volgende plekken in Noord –West Iran te bezoeken: Teheran, Shustar, Khoramabad, Kermanshah, Sanandaj, Palangan, Takab (Takhte Soleyman), Hamadan, Qazvin, Masuleh, Meshgin Shahr, Kandovan en Tabriz.

De reis duurde 19 dagen en het vervoer vond plaats met een goede auto en een uitstekende, Engels-sprekende chauffeur, genaamd Farzan. We hebben de trajecten Teheran- Shustar en het traject Tabriz naar Teheran met een nachttrein afgelegd.

Het was voor ons de 2e keer dat we Iran bezochten en op basis van onze  positieve ervaringen van onze vorige reis in 2017, die ons naar de steden Teheran, Kashan, Isfahan, Shiraz, Persepolis en Bandar Abbas bracht, wilden we graag in 2018 Noord-West Iran gaan verkennen.

Dit gebied is niet zo bekend onder reizigers, maar is zeker de moeite waard. Wederom werden we o.a. geraakt door de gastvrijheid van de bevolking, de schoonheid van de architectuur, de bazaars, de geschiedenis en de kleuren en  vormen  van de landschappen.

Het fijne was dat wij via app op de hoogte werden gehouden van de eventuele reisveranderingen door de Nederlandse medewerker van Iran Silk Road die in Teheran werkt. De hotels die we hebben bezocht waren verrassend in diversiteit en qua gastvrijheid werden we overal heel vriendelijk ontvangen en geholpen. We hebben een hele mooie reis gemaakt en willen deze reis andere reizigers zeker aanraden!

Met vriendelijke groeten,

Josée Wagemakers & Ria Akkersdijk


Kies zelf het comfort van uw Iran rondreis

Iran Silk Road organiseert individuele en culturele reizen naar Iran met drie comfortniveaus. Kies zelf de reisroute voor uw rondreis in Iran. De rondreis door Iran is eenvoudig uit te breiden met bouwstenen, reisopties en excursie mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het reisbudget en de invulling van de rondreis door Iran.

VvKRReis naar Iran met reisgarantieSTO Reisgarantie

Iran Silk Road is aangesloten bij de VvKR en onze pakketreizen vallen onder de STO reisgarantie.

→ De reissom is per persoon inclusief visumuitnodiging, (hotel) overnachtingen met ontbijt en locaal vervoer.

Kies voor reisgemak!

Vanaf
€795

Verblijf in prima hotels met privé chauffeur

Vanaf
€1625

Avontuurlijk reizen met basic voorzieningen

Vanaf
€395

Bestemmingen Iran

Klik of tap op onderstaande bestemmingen voor meer informatie, bezienswaardigheden en reisadvies.