faravahar

Boudewijn & Arjan in Iran

reizen in Iran

Heel veel dingen die NIET voldoen aan ons beeld
Boudewijn & Arjan, rondreis mei 2018

Waanzinnige vakantie gehad. Aardige mensen, mooie dingen en heel veel dingen die NIET voldoen aan ons beeld dat velen hebben over Iran. Gewoon een relaxed land (met uiteraard onder de oppervlakte ook minder leuke aspecten).

In Kashan ontmoeten we een groep vrouwen in het hotel en ja, die zongen/dansten elke avond en ook mee gesproken. Alles zonder hoofddoek etc. Woestijn excursie gedaan met 2 dochters (van 32 jaar)  van een van die vrouwen. Ontzettend leuke dag geworden. Avontuur (met snowboard van zandduin), goede gesprekken en veel gelachen.

Het hotel in Kashan was fenomenaal goed. Zeer gastvrij personeel. We werden met alles geholpen. Goede adviezen voor restaurants en zo. De hele dag door kregen we thee en koffie. We mochten de keuken gebruiken. Helemaal top.

 


Kies zelf het comfort van uw Iran rondreis

Iran Silk Road organiseert individuele en culturele reizen naar Iran met drie comfortniveaus. Kies zelf de reisroute voor uw rondreis in Iran. De rondreis door Iran is eenvoudig uit te breiden met bouwstenen, reisopties en excursie mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het reisbudget en de invulling van de rondreis door Iran.

VvKRReis naar Iran met reisgarantieSTO Reisgarantie

Iran Silk Road is aangesloten bij de VvKR en onze pakketreizen vallen onder de STO reisgarantie.

→ De reissom is per persoon inclusief visumuitnodiging, (hotel) overnachtingen met ontbijt en locaal vervoer.

Kies voor reisgemak!

Vanaf
€795

Verblijf in prima hotels met privé chauffeur

Vanaf
€1625

Avontuurlijk reizen met basic voorzieningen

Vanaf
€395

Bestemmingen Iran

Klik of tap op onderstaande bestemmingen voor meer informatie, bezienswaardigheden en reisadvies.