faravahar

Veiligheid & politiek

Herinneringen aan het verleden

Het verleden leeft kunstmatig door

Iran heeft een stabiele politieke situatie met een gematigd conservatieve regering. Veel Westerse media  en buitenlandse ministeries geven vaak vooral een negatief beeld van Iran. Dit beleid heeft vooral te maken met westerse politiek en zegt niets over de veiligheid van Iran als reisbestemming. Sommige Iraanse conservatieve geestelijken houden ervan het Westen en vooral Amerika uit te dagen. Ook de muurpropaganda is hier een onderdeel van. Dit moet met een korrel zout genomen worden en is zeker niet representatief voor de Iraanse bevolking.

Iran is veilig met een stabiele politiek situatie

De Iraanse politiek is niet gericht tegen westerse toeristen. Iran is veilig met een stabiele politieke situatie en een gematigd conservatieve regering. Ondanks politieke tegenstellingen zijn westerse toeristen van harte welkom. Toeristenvisa worden gewoon verstrekt en de Iraanse overheid investeert in toerisme, openbare voorzieningen, medische zorg en infrastructuur.


Kies zelf het comfort van uw Iran rondreis

Iran Silk Road organiseert individuele en culturele reizen naar Iran met drie comfortniveaus. Kies zelf de reisroute voor uw rondreis in Iran. De rondreis door Iran is eenvoudig uit te breiden met bouwstenen, reisopties en excursie mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het reisbudget en de invulling van de rondreis door Iran.

VvKRReis naar Iran met reisgarantieSTO Reisgarantie

Iran Silk Road is aangesloten bij de VvKR en onze pakketreizen vallen onder de STO reisgarantie.

→ De reissom is per persoon inclusief visumuitnodiging, (hotel) overnachtingen met ontbijt en locaal vervoer.

Kies voor reisgemak!

Vanaf
€795

Verblijf in prima hotels met privé chauffeur

Vanaf
€1625

Avontuurlijk reizen met basic voorzieningen

Vanaf
€395

Bestemmingen Iran

Klik of tap op onderstaande bestemmingen voor meer informatie, bezienswaardigheden en reisadvies.