faravahar

Business Rondreis Iran

Voor zaken naar Iran
Vanaf 750 euro per persoon

Op zakenreis in Iran

img-20161019-wa0013Iran Silk Road organiseert zakenreizen naar Iran. De Iraanse markt heeft een enorm potentieel maar ook haken en ogen. Denk bijvoorbeeld aan het betalingsverkeer, de cultuurverschillen en taalbarrieres. Bij het zakendoen met Iran is het eerste contact van groot belang om succesvol te zijn.  Een beursbezoek aan de Teheran international fair is een prima manier om contacten te leggen.

Handel op de zijderoute

Tehran metropolisEen zakenreis naar Iran is een eerste stap om dit gastvrije land met haar enorme potentieel te verkennen. Iran Silk Road helpt u deze eeuwenoude handelsroute te bewandelen. Dit doen we met overtuiging. Wij weten namelijk uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om zaken te doen met Iran. Maar ook het succes van een goede samenwerking!

TIP!

Combineer uw reis naar Teheran met een bezoek aan Esfahan, de culturele hoofdstad van Iran.

 

Kies uw gewenste reisduur

Eén week

Een verblijf van één week is eigenlijk te kort voor een rondreis in Iran. Maar door goed te plannen en hotels en vervoer vooraf te boeken via Iran Silk Road kun je veel zien en vooral beleven. Met onderstaande rondreizen haal je het maximale uit 7 dagen Iran!

Kies de reisroute


Bekijk rondreis →
vanaf € 1825,- per persoon.


Bekijk rondreis →
vanaf € 750,- per persoon.


10 dagen

Een 10-daagse reis door Iran geeft een prima indruk van het land. De reis gaat langs minimaal 3 verschillende steden. Tijdens het reizen maak je kennis met de Iraanse cultuur en bevolking.

Twee weken

Tijdens een 2-weekse reis door Iran krijg je alle gelegenheid om het land te ontdekken. Een 14 daagse rondreis gaat langs minstens 4 verschillende steden. Maak uitgebreid kennis met de cultuur van de gastvrije Iraanse bevolking.

Kies de reisroute


Bekijk rondreis →
vanaf € 2750,- per persoon.


Drie weken

Voor de actieve reiziger organiseert Iran Silk Road 3-weekse rondreizen door Iran. Tijdens een rondreis van 21 dagen of meer ontdek je minstens 3 compleet verschillende gebieden van Iran met elk haar eigen Perzische cultuur en natuur.

Kies de reisroute


Iran Silk Road reizen zijn standaard inclusief visumuitnodiging, airport pick-up, hotel, vervoer tussen steden, reisgarantie en reserveringkosten en exclusief internationale vlieg/treintickets, entreegelden en ambassade visumleges. Voor alleenreizenden kan een toeslag gelden.