faravahar

Comfort Rondreis Iran

op reis in Esfahan

Kies voor reisgemak!
Vanaf 795 euro per persoon

Iran Silk Road biedt toeristen en reizigers met standaard wensen als het gaat om reisgemak prachtige individuele rondreizen in Iran aan. Deze reisklasse is speciaal voor de actieve Iran reiziger die geen kostbare reistijd wil verliezen met het vinden van goede hotels en vervoer tussen de steden. Ook zeer geschikt voor gezin en groep.

Inclusief: visumuitnodiging | airport transfers door privé-chauffeur | locaal vervoer tussen steden | overnachting in comfort class hotel met ontbijt | locale service desk | STO reisgarantie

Exclusief: internationale vlucht | visumleges | entree

Toeslag alleenreizenden: 295 euro per week

Boek je bij Iran Silk Road een complete individuele rondreis in Iran dan geldt de STO reisgarantie.

Foto’s van onze Iran reizigers

Kies uw gewenste reisduur

Eén week

Een verblijf van één week is eigenlijk te kort voor een rondreis in Iran. Maar door goed te plannen en hotels en vervoer vooraf te boeken via Iran Silk Road kun je veel zien en vooral beleven. Met onderstaande rondreizen haal je het maximale uit 7 dagen Iran!

Kies de reisroute


Bekijk rondreis →
vanaf € 795,- per persoon.


Bekijk rondreis →
vanaf € 850,- per persoon.


10 dagen

Een 10-daagse reis door Iran geeft een prima indruk van het land. De reis gaat langs minimaal 3 verschillende steden. Tijdens het reizen maak je kennis met de Iraanse cultuur en bevolking.

Bekijk rondreis →
vanaf € 975,- per persoon.


Bekijk rondreis →
vanaf € 975,- per persoon.


Twee weken

Tijdens een 2-weekse reis door Iran krijg je alle gelegenheid om het land te ontdekken. Een 14 daagse rondreis gaat langs minstens 4 verschillende steden. Maak uitgebreid kennis met de cultuur van de gastvrije Iraanse bevolking.

Kies de reisroute


Bekijk rondreis →
vanaf € 1350,- per persoon.


Bekijk rondreis →
vanaf € 1275,- per persoon.


Drie weken

Voor de actieve reiziger organiseert Iran Silk Road 3-weekse rondreizen door Iran. Tijdens een rondreis van 21 dagen of meer ontdek je minstens 3 compleet verschillende gebieden van Iran met elk haar eigen Perzische cultuur en natuur.

Kies de reisroute


Bekijk rondreis →
vanaf € 2350,- per persoon.


Bekijk rondreis →
vanaf € 1875,- per persoon.


Iran Silk Road reizen zijn standaard inclusief visumuitnodiging, airport pick-up, hotel, vervoer tussen steden, reisgarantie en reserveringkosten en exclusief internationale vlieg/treintickets, entreegelden en ambassade visumleges. Voor alleenreizenden kan een toeslag gelden.