faravahar

Copyright, fotografie en privacy

Copyright & foto verantwoording

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich houdt aan onderstaande voorwaarden. Iran Silk Road kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

U erkent uitdrukkelijk dat de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Iran Silk Road en de hieronder genoemde fotografen. De teksten, foto’s, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd en mogen niet zonder toestemming van Iran Silk Road en de fotografen voor commerciele doeleinden worden gebruikt.

reiservaring tijdens een individuele Iran reisDe prachtige foto’s op deze website zijn gemaakt door onze reizigers. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor het gebruik hiervan. Onder andere de volgende fotografen dragen bij aan een betere beeldvorming van Iran: Jelmer ten Hoeve, Bart Liong Ie, Robbert Vermue, Daniel Belenyi en Steve Koll. Mocht er een naam ontbreken, laat het ons weten.

Privacyverklaring Iran Silk Road

Via de dienst www.iransilkroad.nl en www.iransilkroad.com worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Iran Silk Road B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Iran Silk Road B.V. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 14 augustus 2014.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst(en) laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om aanvragen af te handelen:

– NAW gegevens

– Telefoonnummer

– Factuuradres

– Emailadres

– Geslacht

– Geboortedatum

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij verzamelen uw:

– NAW gegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

-Geboortedatum

Wij kunnen contact met u opnemen voor commerciële doeleinden:

– per mail

– per telefoon

– via sociale media

Wij publiceren uw klantgegevens niet. Mocht dit wel gebeuren dan alleen met uw toestemming.

Verstrekking aan derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt. Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij houden statistieken bij op onze website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via info @ iransilkroad.nl.


Kies zelf het comfort van uw Iran rondreis

Iran Silk Road organiseert individuele en culturele reizen naar Iran met drie comfortniveaus. Kies zelf de reisroute voor uw rondreis in Iran. De rondreis door Iran is eenvoudig uit te breiden met bouwstenen, reisopties en excursie mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het reisbudget en de invulling van de rondreis door Iran.

Vereniging van Kleinschalige ReisorganisatiesReis naar Iran met reisgarantieSTO Reisgarantie

Iran Silk Road is aangesloten bij de VvKR en onze pakketreizen vallen onder de STO reisgarantie.

→ De reissom is per persoon inclusief visumuitnodiging, (hotel) overnachtingen met ontbijt en locaal vervoer.

Avontuurlijk reizen met basic voorzieningen

Vanaf
€395

Kies voor reisgemak!

Vanaf
€785

Verblijf in prima hotels met privé chauffeur

Vanaf
€1625

Bestemmingen Iran

Klik of tap op onderstaande bestemmingen voor meer informatie, bezienswaardigheden en reisadvies.