faravahar

Over ons

Vriendschap via Iran Silk Road

Debby en Asal, Iraans-Nederlandse vriendinnen

Iran Silk Road is meer dan 10 jaar geleden opgericht in Yazd (Iran). Iran Silk Road is meer dan een reisburo. Wij geloven in het bouwen van bruggen tussen Iran en het Westen. Door te reizen met Silk Road en het ontdekken van de zijderoute leer je het andere Iran kennen. Het culturele Iran van de tradities, de Perzische gastvrijheid en de duizend-en-één verhalen. Met onuitwisbare reisindrukken en vriendschappen voor het leven.

 

Ons reis team kent Iran uit eigen ervaring

 

Op de zijderoute kom je elkaar tegen

Veel van onze reizigers reizen opnieuw via Iran Silk Road terug naar het onvergetelijke en hartverwarmende Iran. Een groot compliment waar we best trots op zijn.

Iraanse gastvrijheid

Iran Silk Road is een zelfstandige, onafhankelijke reisorganisatie en heeft geen enkele relatie met een politieke of religieuze groepering. Belangrijk voor ons is de Iraanse bevolking en haar eeuwenoude cultuur van gastvrijheid. Wij hopen dat u met ons het ware Iran ontdekt!

Kies voor de Iran specialist

Voor algemene vragen en reisverzoeken kunt u gebruik maken van ons contactformulier of een email sturen naar info@iransilkroad.nl. Op werkdagen zijn we te bereiken op tel. 024-3010128 of op ons kantoor in Tehran +98 (0)21 88915683.

VvKR en STO-reisgarantie

Bij Iran Silk Road kiest u kwaliteit en zekerheid. We zijn aangesloten bij de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en onze reizen hebben STO-reisgarantie. Dit betekent dat u als reiziger gegarandeerd en zorgeloos kunt genieten van een prachtige rondreis door Iran.

Bekijk de fotogalerijen

Duizend en één gezichten.  Traditionele nomaden, trotse Turkmenen, gastvrije Gilaki, moderne Tehrani, kleurrijke Koerden.

Bekijk galerij →

De vele gezichten van Iran met haar wonderlijke landschappen vol verrassingen.

Bekijk galerij →

Maar weinig landen ter wereld bieden de reiziger zoveel afwisseling in cultuur. Van vijfduizend jaar oude tempelbergen in Khuzestan tot ultramodern Noord Teheran.

Bekijk galerij →

Bekijk meer foto's en video's


Kies zelf het comfort van uw Iran rondreis

Iran Silk Road organiseert individuele en culturele reizen naar Iran met drie comfortniveaus. Kies zelf de reisroute voor uw rondreis in Iran. De rondreis door Iran is eenvoudig uit te breiden met bouwstenen, reisopties en excursie mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het reisbudget en de invulling van de rondreis door Iran.

VvKRReis naar Iran met reisgarantieSTO Reisgarantie

Iran Silk Road is aangesloten bij de VvKR en onze pakketreizen vallen onder de STO reisgarantie.

→ De reissom is per persoon inclusief visumuitnodiging, (hotel) overnachtingen met ontbijt en locaal vervoer.

Kies voor reisgemak!

Vanaf
€795

Verblijf in prima hotels met privé chauffeur

Vanaf
€1625

Avontuurlijk reizen met basic voorzieningen

Vanaf
€395

Bestemmingen Iran

Klik of tap op onderstaande bestemmingen voor meer informatie, bezienswaardigheden en reisadvies.